top of page
Woman with Face Cream

ANSIKTSBEHANDLING

VÅRA SKÖNA ANSIKTSBEHANDLINGAR MED MASSAGE

Lyxbehandling:

En omsorgsfull, lugn och noggrann rengöring av ansikte, dekolletage och hals. Fast och rytmisk massage tar vid när rengöringen är klar. Dyk in i avslappningens land. 

 

Djupt avslappnad arbetar händer sig längre in i muskler, bindväv och hud med djupvävnads massage och tryck på dekolletage, hals, nacke och ansikte. Spänningar släpper, cirkulationen värmer huden, det känns på djupet. En ansiktsmask läggs på för att maximera tillfukten i huden och efter det en skyddande produkt som arbetas in på huden och du är nu redo för resten av dagen. Huden känns klar, fast och förnyad.

Lyxig koreansk ansiktsbehandling (välj med eller utan kollagen trådar):

En lyxig ansiktsbehandling med massage som ger omedelbart lyftande effekt, efter endast en behandling. Rynkor minskas och du får en jämnare hudton vilket leder till ett ungdomligare och hälsosamt utseende. En fantastisk behandling som kan göras en gång men för ett bättre och längre resultat rekommenderas i kur på 3 ggr.

Mask peel: En lerbaserad kemisk peeling med 30% glykolsyra som är till för fet oren hudtyp med acneutslag. pH 2,5. Rekommenderad kur 4 gånger med 2 veckors mellanrum. 

Bright peel:

Pre Peel används före peelingen för att förbereda huden.

 

Aktiva ingredienser: 

- Glukonolakton som förbereder huden och sänker pH värdet.

pH: 4

 

Bright peel är en kemisk peeling som behandlar pigment och ojämnheter i huden. När man gör en kemisk peeling exfolieras det översta hudlagret av epidermis på ett säkert sätt. Huden utseende förbättras och cellförnyelsen accellererar. Bright peel har ett pH-värde på 1.5. 

 

Post Peel används efter peelingen för att neutralisera och lugna huden.

 

Aktiva ingredienser: 

- Bikarbonat som neutraliserar effekten av syrorna.

- Dextransulfa som lugnar huden

pH: 8

 

Avslutas med en skön mask: MCCOSMETICS HYDROGEL MASK 

bottom of page