top of page
20190308_232509.jpg

PLASMAPEN

HUD UPPSTRAMNING

Ny behandling för huduppstramning med plasmainpulser som t.ex kan reducera tunga ögonlock, påsar under ögonen, kråksparkar, hamsterpåsar, röklinjer runt munnen m.m.

Metoden används av en elektrod som inte berör huden.

Elektroden producerar en mycket liten plasma flash som hoppar från elektrodens spets till huden och skapar en värmereaktion som triggar en omedelbar sammandragning. Dessa små punkter gör huden tightare i det område som behandlas. Behandlingen är en av de mest trendiga då resultatet ofta är jämnförbart med kirurgi men med betydlig snabbare återhämtning. 

Innan behandlingen påbörjas bedövas huden. Efter behandlingen bildas bruna torra prickar på huden (som är intorkad hud).

Dessa försvinner under en vecka. Svullnad och inflammation i 1-7dagar efter behandlingen är normalt. Läkningstiden pågår i 10-12 veckor. PlasmaPen är en behandling där resultatet blir bättre och bättre efter hand. Utöver den omedelbara föryngringen kan den lyftande och åtdragande effekten öka under 8-12 veckor efter behandlingen.

Vi rekommenderar innan behandlingen att boka en konsultation. Samt undviker solbränna, spraytan, melantonaninjektioner och solarium i 2-4 veckor innan behandlingen.

bottom of page