top of page

ZO SKIN HEALTH

Alla dina produkter på ett ställe

Beställ enkelt via nätet:

https://zoskinhealth.no/sv/?ref=zobra

exfol.jpg

EXFOLIATING CLEANSER  - NORMAL TILL OLJIG HUD

En exfolierande rengöring som tar bort överflödig talg och annan smuts som kan sätta igen porerna. Inkapslat vitamin E tillför fukt under rengöringsprocessen och antioxiderande skydd för en mjuk och motståndskraftig hud.

 

gentelc.jpg

GENTLE CLEANSER - ALLA HUD TYPER

Detta milda rengöringsskum är utvecklat för att ta bort orenheter och rengöra porerna för att ge en frisk och ren hud. Avsett för alla hudtyper med antioxiderande, inflammationsdämpande och fuktgivande effekt.

GBL-Hydrating-Cleanser-e1544539860182.jp

HYDRATING CLEANSER - NORMAL TILL TORR HUD

En rengöringskräm som återfuktar, fräschar upp och stöder kollagenproduktionen.

Den innehåller pantenol och allantoin som lindrar, reparerar och återställer huden
samtidigt som döda hudceller tas bort.

81450406-W2LBf.jpg

EXFOLIATING POLISH

 

Denna mjukgörande peeling innehåller fina magnesiumkristaller som exfolierar döda hudceller och ökar hudförnyelsen för klar, mjuk och jämn hud. Vitamin A, C och E, samt C Ester har antioxiderande effekt och bidrar till att upprätthålla hudens skyddsfunktion.

81450418-9VmIV.jpg

DUAL ACTION SCRUB

 

Denna allsidiga och effektiva ansikts-
peeling tar bort bakterier och bidrar till en ren hud. Kemiska och fysiska exfolianter tar bort döda hudceller medan Tea Tree-olja löser upp och tar bort överflödig talg som kan sätta igen porerna och ge nya utslag. 

81450447-uD6mg.jpg

COMPLEXION RENEWAL PADS

Reducerar överflödig talg och igensatta porer, samtidigt som den ger en mattare hud.  Complextion Renewal pads är praktiska att ha med sig i väskan, och kan bidra till att lindra irriterad hud och reducera utslag när som helst. Kan användas dagligen och ska inte sköljas av.

81450460-sVHbV.jpg

OIL CONTROL PADS

 

Effektiva pads som bidrar till snabbare läkning av acne och förebygger nya utbrott. Tar bort överflödig talg och ger en mattare hud. Denna avancerade lösning är perfekt för att behandla orenheter och för att ta bort problematisk talg som sätter igen porerna.

81450737-vBdoJ.jpg

RETINOL SKIN BRIGHTENER (0,25%, 0,5% OCH 1% RETINOL)

 

Denna multifunktionella formula innehåller retinol och ingredienser som bidrar till att snabbt göra huden ljusare och jämnare. Produkten reducerar rodnad som beror på miljöpåverkan och bidrar till att förebygga framtida missfärgning. Produkten är idealisk som första steget i behandling av kraftiga mörka fläckar och ojämn hudton. Den kan också användas som förebyggande produkt efter annan behandling 50 ml FINNS I TRE GRADER 1%, 0,5% OCH 0,25%

83417856-lBewc.jpg

10 % VITAMIN C SELFACTIVATING

 

Unik uppljusande formula med en kraftig dos ren, stabiliserad askorbinsyra (10 %) som effektivt jobbar med hudens yta för en strålande och jämn hudton. Produkten bidrar till att förebygga bildandet av ny pigmentering med upp till 80 %, dämpar linjer och ger ett effektivt antioxiderande skydd.

83417880-5TS65.jpg

BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER 

Denna formula utan retinol arbetar i flera
steg för att dämpa framtoningen av mörka fläckar. Den bidrar till att minimera ojämn-
heter samtidigt som naturliga enzymer exfolierar huden. 

83417899-4urHB.jpg

ENZYMATIC PEEL 

En intensiv peelingkräm som förnyar de yttersta hudlagren genom en unik process utan synlig exfoliering. Specialiserade enzymer förbättrar hudstrukturen och jämnar ut hudtonen. Produkten bidrar till bättre reparation av hudens barriärfunktion. Kan användas både i ansiktet och på kroppen.

83417808-jmZ7r.jpg

WRINKLE + TEXTURE REPAIR

Denna innovativa retinolformula har kompletterats med antioxidanter från växtstamceller och biometriskt protein som har visats ge bättre hudstruktur och hudton. Med hjälp av mikroemulsionsteknik kan produkten bidra till att reversera tecken på åldrande och förebygga framtida hudskador.

81450640-GvH0f.jpg

RADICAL NIGHT REPAIR

Formulan har en hög koncentration av retinol och bygger på ett patenterat mikroleveranssystem som tillför huden retinol över tid för att snabbt reducera flera tecken på åldrande.  Produkten
bidrar till att nya, friska hudceller
kommer till hudens yta och ger en slätare hud med mer lyster.

81455310-XoLgl.jpg

HYDRAFIRM EYE BRIGHTENING REPAIR CRÈME

Formulan är särskilt utvecklad för att bidra till reduktionen av flera tecken på åldrande i området runt ögonen. Produkten gör att huden ser slätare ut och reducerar svullnad runt ögonen.

83417923-P42P1.jpg

INSTANT PORE REFINER

Ett oljefritt serum som bidrar till att minimera synliga porer. Har en dubbelverkande formula som också reducerar glansig hud och ögonblickligen gör den mattare.

81450605-PUKeW.jpg

GROWTH FACTOR SERUM

Tillväxtfaktorer gör att den här formulan kan säkerställa kollagen- och elastin-
produktionen för en friskare hud.
En kombination av retinol och aminosyror reducerar nedbrytningen av kollagen och återställer hudens elasticitet. 

gbl-firming-serum.png

FIRMING SERUM

 

Ett anti-aging genombrott i hudstruktur + form. Denna milda, lätta och tolererbara formulering är indicerad för alla hudtyper och känsliga hudområden för att förstärka hudens hälsa och hydrera för att stödja den synliga förbättringen i hudens elasticitet och fasthet.

83417943-hklFd.jpg

DAILY POWER DEFENSE 

Anti aging-formulan innehåller retinol, antioxidanter och särskilda DNA-enzymer som bidrar till att reparera skadad hud. Produkten säkerställer kollagenproduktionen och bidrar till att reducera fina linjer och rynkor.

Revitatrol.png

HYDRATING CREAM

Tillför essentiell återfuktning till en irriterad, svag och torr hud dagligen och efter behandling. Den stöder hudens naturliga regenerering och gör att fina linjer syns mindre. De rika, fuktgivande egenskaperna återställer hudens barriär, och betaglukan bidrar till minskad rodnad.

81455425-PawZx.jpg

RENEWAL CREME

Återfuktande kräm med inkapslat retinol, kraftiga antioxidanter och en naturlig anti-irriterande ingrediens som lindrar, återfuktar, revitaliserar och återställer hudens fuktighetsbarriär. Krämen ger också antioxiderande skydd som reparerar och förebygger skador från fria radikaler.

GBL-RecoveryCreme.jpg

RECOVERY CREME

Lindrande kräm som förebygger inflammation, samtidigt som retinol och andra anti aging-ingredienser jobbar aktivt för att reparera och regenerera hudceller. Bidrar även till att reducera fina linjer och rynkor samtidig som den stärker hudbarriären för att förebygga fuktbrist.

81455272-lwLW9.jpg

SULFUR MASQUE

Masken tillför högeffektivt svavel för
behandling och förebyggande av orenheter
på ansikte, hals, bröst och rygg. Kaolin och bentonit rengör porerna och absorberar överflödig talg, samtidigt som fuktgivande ingredienser motverkar torrhet.

83418023-CJdoo.jpg

ROZATROL

Denna multifunktionella kräm normaliserar huden genom att reducera överflödig talg, som kan orsaka inflammation. Den har också en mild exfolierande effekt och främjar optimal mikrocirkulation som förebygger tidiga tecken på åldrande.

25681111-75WF7.png

SMART TONE BRED-SPEKTRUM SPF 50

En solkräm med anpassade färgpärlor som ger en aning färg, utvecklad för att passa alla hudtoner

25681106-NxdpX.png

SUNSCEEN + PRIMER BRED-SPEKTRUM SPF 30

En dubbelverkande solkräm med en unik inbyggd primer som ger en mjuk och silkesmatt finish för jämnare applicering av makeup.

25681074-pCgGQ-1.png

CELLULITE CONTROL

En revolutionerande kombination av ingredienser som jobbar kontinuerligt med att minimera ojämnheter och celluliter. Förbättrar mikrocirkulationen och bidrar till att återställa fuktbalansen.

Body-Emulsion.png

BODY EMULSION

Denna multifunktionella kroppslotion bidrar till att förbättra hudens textur och kvalité. Retinol, papain och antioxidanter mjukgör och förnyar torr hud, samt motverkar en ojämn hudton.

26885140-C6CQ6.png

ZO DAILY SKINCARE PROGRAM

Första åtgärden för att undvika fina linjer och rynkor är att säkerställa att huden är väl återfuktad och skyddad mot skadliga solstrålar. ZO Daily Skincare Program är ett hudvårdsprogram för dagligt bruk som stärker och bibehåller en frisk hud.

26885140-C6CQ6.png
GBL-Growth-Factor-Eye-Serum_Cap_Side_Open-min-3-scaled.w610.h610.backdrop.jpg

ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum

• Kombination av peptider och växtextrakt stimulerar fibroblastaktiviteten för att förbättra hudens densitet och öka produktionen av hyaluronsyra

 

• Snabbverkande ingredienser fungerar avslappnande på dynamiska rynkor

 

• Kylande applikator lugnar huden och ökar mikrocirkulationen

 

• Stärker barriärfunktionen och ger ytterligare antioxidant skydd för att begränsa framtida skador på det känsligt ögonområdet

26885140-C6CQ6.png
41pk5kgpRfL.jpg

ZO Skin Health - GSR kit

GSR (get skin ready) är ett kit med tre olika produkter.

En rengöring, peeling och pads

bottom of page