top of page
IMG_0594.JPG

BOTOX & FILLERS

Botulinumtoxin A

Muskelavslappnande medel som reducerar rynkor och fina linjer

Botulinumtoxin A minskar aktiviteten i ansiktet och blockerar impulsen till musklerna så att muskeln inte kan dras ihop. Effekten märks efter ca en vecka och håller flera veckor efter behandlingen. Det är ett välbeprövat läkemedel som använts länge. Behandlingen är säker och injektionerna görs endast ytligt under huden så ingen bedövning behövs. 

Botulinumtoxin A används för att behandla rynkor i pannan, kråksparkar, munrynkor och neddragna sura mungipor m.m.

Hyaluronsyra fillers 

Med hjälp av olika sorters fillers kan man fylla ut, återfukta, samt öka volymen i olika områden av ansiktet.

Med fillers kan man ta bort rynkor & fina linjer, öka läppvolymen och förstärka en kontur, föryngra ansiktsformen. 

Vi kan erbjuda fillers från flera olika leverantörer. Allt för att du som kund ska hitta det som passar just din hud.

Viscoderm Hydrobooster

är en innovativ produkt packad tätt med ultrarent hyaluronsyra, för att ge en dubbelverkande hydrostretching och en djup hydratiseringsnivå för att bekämpa åldrandet i ansiktet. 

Viscoderm Hydrobooster använder ultrarent tvärbundet hyaluronsyra som injinceras i huden och ger intensiv återfuktning. Genom att öka hudens återfuktningsnivåer ökar detta hudens elasticitet vilket minskar och förhindrar att rynkor uppträder, samtidigt som det utjämnar det befintliga området med sin dubbelverkande sträckningsförmåga. Viscoderm Hydrobooster är vanligtvis mest effektivt i rörelser i ansiktet såsom perioralt område, periokulärt och panna, för att minska sannolikheten att fler rynkor uppstår. 

Hur fungerar det?

Med sina unika stabiliserande ingredienser är Viscoderm beroende av tvärbanden ultrarent hyaluronsyra som inte bara ger huden en otrolig återfuktning som ger en optimal utstrålning men också en vävnadsomstrukturering som hjälper till att jämna ut och sträcks ut rynkor. Gelformen är deformationsbestämd och integrerar synenergiskt med din hud för att ge naturliga och långvariga resultat.

Viscoderm är särskilt effektive dynamiska områdena i ansiktet, där rörelser är överdriven och rynkor utvecklas lättast. Dessa är runt ögonen, kråksparkar, runt munnen, rökrynkor och pannan. Men man kan behandla hela ansiktet. 

Efter endast 2 behandlingar blir huden mer elastisk och strålande. 

Man injicerar i hudens dermis och återställer hydratiseringsnivåerna och förbättrar hudens struktur,fasthet och elasticitet. 

Efter första behandlingen ser du en märkbar skillnad redan efter 2veckor som förbättras upptill 8veckor

Man rekommenderar en kur på 2 behandlingar med 8 veckors mellanrum. Sen underhåller man med en behandling var 6:e månad. 

Resultat:

Dagen efter kan en rodnad uppstå som avtar under 24 timmar, i vissa fall kan man få små blåmärken som oftast försvinner inom en vecka. Redan nu startar en procedur att linjer börjar jämnas ut. Vi rekommenderar alltid en speciell hudkräm efter behandlingen som innehåller bland annat hyaluronsyra. 

Efter en månad känns huden mycket mer återfuktad och ser fylligare, fräschare ut.

Vi erbjuder även Infuzion som är en skinbooster utan nålar, se mer info om denna behandling under Infuzion.

bottom of page