top of page
Ögon

SUNEKOS

Besväras du av mörka ringar, påsar under ögonen och har provat krämer olika behandlingar utan resultat?

Nu har vi äntligen lösningen på det med vår nya unika injektionsbehandling kan vi komma åt det svåra området precis under och ovanför ögonen. Produkten är SuneKos  200 den består av hyaluronsyra samt en patenterad sammansättning av aminosyror som stimulerar hudens egna produktion av kollagen och elastin.
Behandlingen tillför volym och  samtidigt stärker upp och förbättrar den huden elasticitet. Behandlingen är en kur som görs i 3-steg med 2 veckors mellanrum. Därefter krävs endast 1 behandling (påfyllnad) var 6;e månad Det slutliga resultat syns ca 1 månad efter avslutad kur dock ser många redan resultat tidigare. 

AWARDS 2016

FILLMED NCTF 135HA BEATIFEYE

 

 

Revolutionerande 3-stegs behandling för ögonområdet!  

1- kemiskpeeling/Bright Peel

Lyster givande anti-age Peel som behandlar fina linjer, verkar utjämnande på hudtonen och reducerar pigmenteringar! 

2- MULTIPUNKTUR INJEKTION  

Övre och undre ögonlock, kråksparkar ”Point to point- injektion.

Till skillnad från traditionella injicerabara produkter som fillers på hyaluronsyra, maskerar NTCF 135HA inte över mörka ringar utan reparerar huden inifrån. BEAUTIFEYE verkar förbättrande på hudens kvalite’, uppljusande på mörka ringar, minimerar fina linjer och rynkor samt förbättra fukthalten.

NCTF 135 HA är en poly  revitaliserande lösning baser på hyaluronsyra 59 unika ingredienser inklusive aminosyror, vitaminer och mineraler. Den är CE-märkt för injektionsändamål och har  genomgått flertal kliniska studier och tester. NCTF 135 HA kan även behandla och förbättra förstorade porer,slapp hud, fina linjer,rynkor, blemmor och pigmenteringar.

3-stegs protokoll

3 behandlingar krävs med 2 veckors mellanrum, sedan 1 behandling efter 3-4 månader för optimalt resultat.

BEATIFEYE utförs endast av sjuksköterska och läkare enligt LAG (2021:363)

bottom of page