top of page
images-1.jpeg

COLORESCIENCE

Innehåller differentierade, högkvalitativa och rena mineral makeup produkter som behandlar specifika hudproblem och erbjuder högt solskydd.
Colorescience är ett väletablerat märke uppbackat av estetiska läkare, efterfrågas och används av kända personer och syns ofta i media.

Varför Colorescience?
Colorescience består av rena mineraler. Formulan upplevs som viktlös på huden och makeupen ger ett naturligt skirt resultat och låter huden naturliga lyster synas igenom. Colorescience låter hudens andas vilket gör att huden behåller sin naturliga fuktbalans och ger skydd mot solen.

Colorescience har produkter som är utvecklade för att hjälpa till vid problem som rosacea, en fet hud med orenheter eller med känslighet och pigmenteringar.

Beställ enkelt via nätet: https://coloresciencenordic.com/sv/?ref=zobra

Läs mer

COLORBLAME (3 FÄRGER)

Skydda och återfukta läppar och kinder med en färg. Varje nyans är designad med vår EnviroScreen®-teknik för att ge allt mineralskydd mot miljöförstörare.


+ Berry är en djup hallonfärg, perfekt för att lägga till en mer levande färg.

+ Blush är en riktig naken med rosa undertoner, perfekt för vardagskläder.

+ Brons är en skimrande gyllene färg som ger en solkysad glöd.

images.jpeg

BRUSH ON SHIED

Förbli strålande varje dag utan att skada huden. Colorescience® Brush-On Sunscreen erbjuder kraftfullt SPF 30/50 UVA / UVB-skydd, ensam eller över makeup. Ren, naturlig täckning och SPF i en enkel, on-the-go applikation.

Unknown.jpeg

TOTAL EYE® CONCENTRATE KIT

Är lösningen för att hålla dig strålande och uppdaterad. Med kraftfulla ingredienser arbetar dessa produkter för att omedelbart minimera uppkomsten av mörka cirklar, svullnader, fina linjer och rynkor, samtidigt som de ger varaktiga resultat för att återställa det känsliga ögonområdet.


 Total Eye® koncentratsats innehåller:


Total Eye®-koncentrat

Total Eye® Hydrogel-behandlingsmasker (totalt 12 par)

images-1.jpeg

MASCARA

 Lash by lash, Colorescience® Mascara förbättrar utseendet på längd och densitet, medan en peptidblandning hjälper till att ge näring, konditionera och förhindra brott.

Unknown.jpeg

LÄPPGLANS I FEM FÄRGER SPF 35

Solskydd, en touch av glans och precis rätt naturfärg. Colorescience® Lip Shine klär ditt leende för varje tillfälle.

Unknown-1.jpeg

ALL CALM

Denna 3-i-1-proprietära formel neutraliserar omedelbart utseendet på rodnad, hjälper till att lugna och lugna känslig hud och ger SPF 50-skydd medan dess patentsökta BioSolace ™ -komplex hjälper till att kontinuerligt lindra känslighet och utseendet på rodnad.

images-5.jpeg

EVEN UP

Ljusa, korrigera och skydda din hud med Colorescience® Even Up® Clinical Pigment Perfector® Solskyddsmedel SPF 50. Lätt tonad och kliniskt testad för att minska uppkomsten av missfärgning och omedelbart suddiga envisa bruna fläckar, samtidigt som du skyddar mot blått ljus och framtida solskador med kraftfull mineraler.


images-3.jpeg

MATTIFYING PRIMER

Kontrollera glans och oskärpa brister i fet eller fläckbenägen hud. Formulerad med risproteiner och peptider för att jämna och jämn hudton, förlänga smink och lämna huden med en silkeslen finish.


Nytt utseende, nytt namn, ny formel!


Samma vispade konsistens, applicering och slitage med extra hudvårdsfördelar. Mattifying Primer SPF 20 är nu icke-komedogent med vattenbeständighet (40 minuter) och tillsatta ingredienser för att förbättra hudens fasthet och konsistens.

images-1.jpeg

SUNFORGETTTABLE TOTAL PROTECTION

Drivs av EnviroScreen® Technology, ger denna hydratiserande, antioxidantrika mineralformel fullständigt skydd mot miljöförstörare i en viktlös konsistens som smälter in i alla hudtoner. Finns i flera olika färger.

COLORESCIENCE-sunforgettable-total-protection-face-shield-FLEX-50-GROUP.jpg

TINT DU SOLELI (4 FÄRGER)

Näring och jämn hudfärg med Tint du Soleil® UV Protective Foundation. Näringsämnet infunderas för att känna sig som bar hud när det är som bäst i en krämig, återfuktande formel.

Unknown.jpeg

HYDRATING MIST

Lugna huden, lås i makeup och återuppliva din hudfärg hela dagen med fuktrik Colorescience Hydrating Mist.

images-4.jpeg

ÖGON KIT

Colorescience Total Eye Hydrogel Treatment Masks (12-Pairs)

bottom of page