top of page
9a0660260270e5562f8b333169d37ace.png

PROFHILO

ETT YNGRE DU

Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan


HUR FUNGERAR PROFHILO?

Profhilo är en stabiliserad produkt som går ner på djupet och aktiveras fyra olika typer av kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra. Den här processen ger tydliga, positiv effekt på vävnaden.

Eftersom Profhilo har den här uppstramande/lyftande effekten på vävnaden vore det fel att påstå att den bara är en hudbooster. Den motverkar slapphet och ger ett lätt lyft.

AWARDS 2016

602aa2e16c63b.jpeg

PROFHILO BODY

Nu kan vi på Zobrakliniken meddela att vi är bland de första som kan erbjuda

Profhilo Body som ett komplement till vår tidigare Profhilo behandling.

Profhilo Body är en lösning på slapp hud på kroppen. Områden som är särskilt tacksamma att behandla är t.ex magen och överarmar.

Injektionsbehandlingar på kliniken kompletteras och underhålls av en vårdande återfuktande behandling hemma med krossmaskin och uppstramande kroppskräm som tillför elasticitet som verka djupt återfuktande.

En inledande behandlingskur med två behandlingstillfällen med ett 30-dagars intervall som sedan följs upp av en underhållsdos ungefär var 6:e månad.

Profhilo Body passar perfekt för en lite åldrad hy som behöver stramas upp, som ger synbar och tydlig skillnad i hudens kvalitet och yta. Profhilo Body går också att användas förebyggande syfte och i kombodestinations andra estetiska behandlingar.

Profhilo Body verkar genom att korrigera effekten av naturligt åldrande och påverkar de fysiologiska processerna i vävnaden vars effekt omfattar minskad återfuktning av huden, förändringar av de elastiska fibrerna

Och kollagen i dermis med förlust av elasticitet o hudton.

HUR GÅR DET TILL?

Först kommer man på en konsultation (om man är ny kund eller ej varit på kliniken på 6 månader och gjort injektionsbehandlingar) naturligtvis får alla komma på en konsultation och få svar på ev. Frågor osv. Behandling sker sedan enligt en speciellt utprövad teknik för bästa resultat där tio små injektioner göra på det området på kroppen som ska behandlas. Därifrån sprids och verkar sedan Profhilo under huden i området och sätter igång flera positiva processer i huden.

Efter behandlingen sker långsam frisättning av hyaluronsyra under ungefär en månads tid. Då aktiveras kollagen och elastin och kroppen bygger upp huden underifrån. Det innebär att huden återfuktad från insidan och skapar en naturlig lyster som gör att huden ser friskare ut och rynkorna mjukas upp.

Boka tid
thumbnail_IMG_2741.jpg
bottom of page