top of page
Unknown.jpeg

JALUPRO SUPER HYDRO

En  revolutionerande produkt för ett yngre du!

Den är den mest kraftfulla skinboostern, likt Profhilo har den marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra men dessutom har den en hudföryngrande cocktail av 7 aminosyror och 3 peptider som aktiverar och stimulerar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra! Behandlingen sker i 2 steg med 4 veckors mellanrum.

Behandlingen injiceras i 13 punkter (vid behandling av ansiktet) Behandlingen är progressiv och resultatet kommer stegvis hållet ca 5-6 månader för att bibehålla resultat rekommenderas gör en uppföljning var 6:e månad. 

Verkar: hudföryngrande genom att återfukta huden samt förbättrar spänst och elasticitet minskar rynkor och linjer. Behandlings områden ansikte, hals o dekolletage

JALUPRO YOUNG EYE

YOU GOT.jpg

Jalupro Young Eye passar dig som önskar förbättra olika tecken av åldrande runt ögonen som rynkor, mörka ringar, påsar under ögonen! Jalupro Young Eye är en hyaluronsyra baserad produkt för föryngring av huden runt ögonen. En mycket effektiv produkt som är baserad av två olika typer av hyaluronsyra samt peptider och aminosyror. Du kan effektivt förbättra olika tecken på åldrandet runt ögonen som påsar, mörka ringar, fina linjer med Jalupro Young Eye. Rekommendera en kur på 4-6 gånger med 2 veckors mellanrum ( beroende på ålder hudtyp mm).

bottom of page